Pieter Jordans

Juridisch medewerker

 

Over Pieter

Pieter Jordans zit in het 3de jaar van zijn studie rechtsgeleerdheid en bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Leiden en is sinds 2019 als student-stagiair begonnen bij Zomer Advocaten. Na 6 maanden stage is hij bij Zomer Advocaten werkzaam gebleven als parttime juridisch medewerker. Tijdens zijn stage periode heeft hij diverse ondersteunende taken op zich genomen, waaronder literatuurstudie, het (mee)schrijven aan processtukken en het uitvoeren van administratieve taken. In een korte tijd heeft hij veel kennis opgedaan van de verschillende civiele rechtsgebieden.

Als secretaris van de landelijke Studievereniging voor Octrooirecht (SvO) verdiept Pieter zich in het octrooirecht en woont hij maandelijks symposia en cursussen bij omtrent de actuele ontwikkelingen op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht.

Pieter is nauw betrokken bij de Universiteit Leiden. In eerste instantie als campagnecoördinator en inmiddels als penningmeester van de Lijst Vooruitstrevende Studenten (LVS). Pieter streeft ernaar namens zijn partij zoveel mogelijk zetels in de faculteitsraden en de universiteitsraad van de Universiteit Leiden te behalen. Deze verbondenheid met de universiteit brengt een hecht netwerk aan gemotiveerde studenten met zich mee. Met de ervaring als penningmeester bij de LVS heeft Pieter oog voor het commerciële belang van de zakelijke cliënten van Zomer Advocaten.

Volg Pieter op LinkedIn.