T: +31 (0)162 425 000
F: +31 (0)162 462 485
E: U heeft javascript nodig om ons mail adres te kunnen zien.

Bezoekers adres
Bouwlingplein 36
4901 KZ OOSTERHOUT NB


Bereikbaar

Problemen zijn er niet alleen tijdens kantooruren. Daarom zijn onze diensten ook ’s avonds of in het weekend nodig. Wij hanteren in beginsel de reguliere kantooruren, maar zijn indien nodig 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar om u bij te staan. Schroom niet in spoedeisende gevallen en neem direct contact met ons op!

Gratis parkeergelegenheid

U kunt van de parkeergarage ‘Forum’ aan het Bouwlingplein gebruikmaken. Meldt u aan bij de slagbomen dat u voor Zomer Advocaten komt en u wordt door de receptie binnengelaten.

Kantoorklachtenregeling

Indien u ontevreden bent over de dienstverlening van een advocaat of andere medewerker van Zomer Advocaten en u kunt er met de desbetreffende persoon niet uitkomen, dan kunt u schriftelijk een klacht indienen. In het schrijven dient u te vermelden, dat het een klacht betreft en de klacht moet duidelijk worden omschreven en gemotiveerd. De klacht zal door een klachtenfunctionaris in behandeling worden genomen en geregistreerd.

Voor verdere informatie over de kantoorklachtenregeling van Zomer Advocaten verwijs ik u naar onderstaand document:

Kantoorklachtenregeling Zomer Advocaten.pdf

 

Onze kantooruren

ma t/m vrij: 09:00 – 17:00

En daar buiten?

Afspraken kunnen ook buiten onze reguliere kantooruren worden ingepland. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Facebook.