mr. Koen Zomer

Advocaat

 

Rechtsgebieden
– ondernemingsrecht
– verbintenissenrecht
– aansprakelijkheidsrecht
– intellectuele eigendom

Nevenactiviteiten
– activiteitencommisie, Jonge Balie Breda-Middelburg
– juridisch adviseur, Stichting Rechtswinkel Oosterhout
– zeilinstructeur, W.S.V. Biesbosch

Over Koen
Koen is op 19 augustus 2016 beëdigd door de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Hij richt zich tot de brede civiele praktijk, met de focus op ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en het intellectuele eigendom.

Voordat Koen advocaat werd, is hij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij Zomer Advocaten. De werkzaamheden van hem bestonden toen uit diverse ondersteunende taken, waaronder literatuurstudie, het (mee)schrijven aan processtukken en het uitvoeren van administratieve taken.

Koen heeft in juni 2016 de master Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond. Zijn afstudeerrichtingen zijn ondernemingsrecht, intellectuele eigendom en internationaal privaatrecht. Hij heeft zijn bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Gedurende 2008 t/m 2013 is Koen werkzaam geweest bij Rabobank Amsterdam, waar hij verschillende functies heeft vervuld, zoals Relatieonderhoud en Adviseur Particulieren. In zijn tijd bij Rabobank Amsterdam heeft hij meerdere cursussen gevolgd in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). Daarnaast heeft Koen veel kennis en ervaring opgedaan in het verstrekken van goede dienstverlening.